11 februari 2016

Juridisch advies

De juridische sectie van LBC Services is de oorsprong van onze activiteiten en vormt nog steeds een belangrijke schakel in onze dienstverlening. Hoewel ons dienstenpakket in de loop der tijd is aangevuld met de ondersteuning van bedrijven en organisaties op het gebied van financiële administraties, speelt onze juridische expertise nog vrijwel dagelijks een rol.

LBC Services biedt u een externe bedrijfsjuridische afdeling die u kan assisteren bij nagenoeg elke (bedrijfs)juridische kwestie die zich in de dagelijkse praktijk kan voordoen. Een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer. U heeft een product gekocht dat binnen een onacceptabele termijn een defect vertoont. U krijgt niet geleverd wat u besteld heeft.

Of:

U wenst een nieuwe bedrijfsactiviteit te ontplooien en u vraagt zich af hoe dit kan worden vormgegeven binnen de voor u geldende wet- en regelgeving. U wenst uw algemene voorwaarden te herzien, in het kader van een veranderende wetgeving of in verband met nieuwe bedrijfsactiviteiten. U moet een complexe samenwerkingsovereenkomst afsluiten en u twijfelt eraan of alle risico’s voldoende zijn afgedekt. U kunt in uw relatie met een belangrijke klant of opdrachtgever helemaal klem zitten. U bent in problemen gekomen met of door een concurrent: u bent geschaad in uw belangen en u wilt weten wat u daartegen kunt doen.

In al deze situaties kunt u behoefte hebben aan extern en onafhankelijk advies.

De juristen waar LBC Services mee samenwerkt zijn veel meer dan alleen jurist. Wij beschikken over consultants die zich hebben bewezen op andere gebieden dan uitsluitend het nobele juridische handwerk of wetenschappelijke juridische studie. LBC Services kan bogen op een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van onder andere arbeidsrecht, ondernemingsrecht, energierecht, inkooporganisatie en logistieke processen.

LBC Services volgt nauwkeurig de ontwikkelingen van het recht. De langdurige samenwerkingen met vaste partners stellen ons in staat de ontwikkelingen en daarmee de behoeften van onze opdrachtgevers op de voet te volgen.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.