11 februari 2016

LBC Online Boekhouden

Online boekhoudenLBC Services maakt gebruik van het boekhoudprogramma Exact Online. Dit programma werkt volledig in de “cloud” en alle gegevens worden centraal opgeslagen via internet. U heeft 24/7 toegang tot uw administratie met uw smartphone, tablet of via uw pc gewoon wanneer het u uitkomt of wanneer u het nodig heeft. Het gebruik van Exact Online geeft u hierdoor veel flexibiliteit.

Met LBC Online Boekhouden wordt op efficiënte wijze met u samengewerkt aan en in uw administratie. Door de geautomatiseerde verwerking van inkoop- verkoop- en bankboekingen is uw administratie altijd up-to-date en heeft u constant zicht op uw financiële stand van zaken. Wanneer u zelf uw boekhouding verwerkt in Exact Online bestaat de mogelijkheid dat wij met u meekijken en u kunnen begeleiden vanaf een andere locatie. Hierdoor kunnen uw vragen snel beantwoord worden. Voor u wel zo prettig!

Met LBC Online Boekhouden bepaalt u op welke wijze de administratie verwerkt wordt. Hierbij kunt u er voor kiezen dat wij de volledige administratie voeren waarbij u meekijkt of dat u zelf de administratie voert waarbij wij met u meekijken en u ondersteunen en begeleiden waar nodig.

De voordelen van LBC Online Boekhouden:

Overal beschikbaar
24/7 inzage en toegang tot uw actuele administratie.
Flexibel
U bepaalt de wijze van samenwerking.
Geen eigen aanschaf
U hoeft niet te investeren in een boekhoudpakket.
 
Up-to-date
Altijd de nieuwste software versie zonder extra kosten.
Betrouwbaar
Uw gegevens staan in een beveiligde omgeving met automatische back-ups.