11 februari 2016

Particulieren

Bij LBC Services werken wij niet alleen voor en met ondernemers. Ook particulieren zijn bij ons meer dan welkom.

Aangifte Inkomstenbelasting
Ook particulieren dienen jaarlijks aangifte inkomstenbelasting te doen. Niet iedereen is hierin thuis waardoor er mogelijk verkeerd aangifte gedaan wordt en u bijvoorbeeld een teruggave mis loopt. Wij nemen deze zorg van u over en verzorgen voor u de aangifte. Zo weet u dat u niet te veel belasting betaalt of terugkrijgt waar u recht op heeft.

Controle van uw aangifte en/of aanslag
De Belastingdienst vult steeds vaker uw aangifte al deels voor u in. U dient deze wel altijd zelf te controleren op juistheid en waar nodig aan te passen of aan te vullen. Wij bieden u de mogelijkheid dat wij de door u zelf ingevulde aangifte samen met u bekijken en beoordelen.

Het kan ook voorkomen dat u een belastingaanslag ontvangen heeft waar u vragen over heeft of waar fouten in zitten. Een oorzaak hiervoor kan zijn dat er onjuiste gegevens zijn ingevuld of door de continue ontwikkelingen en aanpassingen in de belastingwetgeving. Ook in deze gevallen kunt u bij ons terecht. Wij kijken samen met u de aangifte na en bespreken de te nemen stappen.

Belastingtoeslagen
Veel particulieren hebben ook te maken met de verschillende Belastingtoeslagen zoals huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. Het is van groot belang dat u de juiste toeslagen ontvangt. Zo voorkomt u dat u achteraf een naheffingsaanslag ontvangt en geld moet terugbetalen. Ook voor het berekenen, aanvragen en/of wijzigen van uw toeslagen bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Financiële coaching
Bent u het overzicht in uw administratie kwijt? Komt uw maandelijkse begroting niet uit? Kunt u de constante wijzigingen in de wetgeving, belastingen, toeslagen, pensioenen, verzekeringen enzovoorts niet meer bijhouden? Wij coachen en ondersteunen particulieren bij het op orde krijgen en houden van de administratie en zorgen voor een overzichtelijke begroting van uw financiële situatie. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht hetgeen zorgt voor rust en voorkomt u dat u in de financiële problemen komt.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.