11 februari 2016

LBC International Services

Logo van LBC ServicesLBC International Services B.V. (LBC Services) is een onafhankelijk administratie- en advieskantoor gevestigd te Zierikzee op Schouwen-Duiveland en verleent administratieve, financiële en juridische diensten voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf.

Wij zijn een professionele, flexibele en laagdrempelige organisatie waarbij het belang van de klant altijd voorop staat. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en duurzame relaties.

Reeds meer dan 30 jaar zijn wij actief in de administratieve dienstverlening en begrijpen daardoor als geen ander dat ondernemers vandaag de dag meer verwachten van een administratiekantoor. Wij bieden u dan ook een uitgebreid dienstenpakket zodat u zich volledig kunt richten op uw kerntaak: het verkopen van uw producten en/of diensten.

Binnen LBC Services staan onderstaande kernwaarden centraal.

Professioneel
LBC Services is een professionele organisatie. Door onze flexibele instelling kunnen we klanten snel helpen en/of adviseren. Nauwkeurigheid en accuraatheid zijn van groot belang. Ons ter zake kundig opgeleid personeel is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waardoor wij klanten kunnen voorzien van deskundige adviezen. En dat tegen heldere en scherpe tarieven.

Klantgericht
Persoonlijk contact en duurzame relaties. Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren naar onze klanten en hebben een open en heldere communicatie. We voelen ons betrokken en werken graag samen met onze klanten waardoor we proactief met u kunnen meedenken.

Toegankelijk
LBC Services is een laagdrempelige organisatie. Op ons kantoor heerst een informele en goede sfeer die er mede aan bijdraagt dat onze klanten gewoon binnen kunnen lopen en zich snel “thuis”  voelen. Wij bieden onze klanten altijd ruimte voor een gesprek, overleg of gewoon een kopje koffie.   

Indien u meer informatie over LBC Services en/of de dienstverlening wenst dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom op ons kantoor.

LBC International Services B.V.
Postbus 162 – 4300 AD Zierikzee

T. 0113 – 21 24 20
E. info@lbcnl.com